Heikkosten sukukokous 2019

Jäsenkirja 2/2019

Hyvät sukulaiset, ystävät kesä jatkuu vielä!

Sukukokoukseemme 17.8.2019 oli saapunut Savonlinnaan sukua 46 henkilöä ympäri Suomea. Kokousta suosi kaunis sää ja risteily onnistui Pihlajavedelle lämpimissä olosuhteissa. Ensi vuonna kokoonnumme Helsinkiin taas elokuussa retkeilyn ja vuosikokouksen merkeissä, pannaan osallistujamäärä paremmaksi!

Kokouksessamme muistettiin muutamia jäseniämme Karjalanliiton harrastaja merkillä ja käsiteltiin monia asioita mm. sukukututkimusta, matkakysely ensi keväällä tapahtuvaa matkaa varten, Karjalasta lähdön 75-vuotisjuhlamatkan Power Point esitystä, joka löytyy kotisivuiltamme (etusivulta, palkista, Heikkoset, Vuoksenrannan matka).

Jäsenkirje luettavissa kokonaisuudessa jäsensivuilla. Samoin sieltä löydät lisää kuvia.

This entry was posted in Ajankohtaista. Bookmark the permalink.