Jäsenkirje 3/2023

Heikkosten sukuseuran jäsenkirje 3/2023
Tämän vuoden tapaaminen ja sukukokous pidettiin Joutsassa 19. – 20. elokuuta. Siellä päätettiin hallituksen kokoonpanosta ja jäsenmaksun korotuksesta 15 euroon vuodesta 2024 alkaen. Keskusteltiin myös nettisivujen ylläpidosta ja sukututkimuksesta, joita pidettiin seuran tärkeimpinä tehtävinä tapaamisten lisäksi. Seuraava tapaaminen päätettiin pitää Lahdessa 17.8.2024. Voitte esittää toivomuksia, mitä Lahdessa tehtäisiin.
Kävimme myös Veikko Heikkosen kotimuseossa, joka oli yllättävän laaja ja monipuolinen. Veikon hautajaiset olivat samana lauantaipäivänä kuin meidän tapaamisemme, joten ohjelmaa piti muuttaa. Veikon lapset esittelivät museota hautajaisia seuraavana päivänä sunnuntaina.
Olethan muistanut maksaa tämän vuoden 10 euron jäsenmaksun Heikkosten sukuseuran tilille FI83 1020 3000 1159 54, viite 82015. Tarvittaessa jäsenmaksulomake löytyy sukuseuran nettisivuilta kohdasta Jäsenasiat/Jäsenmaksu (salasanaa ei tarvita.)

Jäsenkirje kokonaisuudessaan jäsensivuilla

This entry was posted in Jäsenkirjeet. Bookmark the permalink.